• Mån - Fre 07.30 - 18.00 Lör - Sönd 10.00 - 16.00

  • 072-302 02 72 info@flyttochstadmastarna.se

  • Följ oss

Bohags och Privatflytt

Bohags och Privatflytt

Vi tar hand om din flytt!

Ska ni flytta från ett boende till ett annat? Vi på Flytt & Städ Mästarna vet att en bohagsflytt i Stockholm kan kännas krånglig, men att hjälpa dig att flytta är vår specialitet. Efter 10 år i branschen kan vi lova dig pålitlig service till ett lågt pris.

Att flytta ska nämligen vara enkelt, och vi ser till att det blir det också. Oavsett om det handlar om en lägenhet, sommarstuga eller en hel villa! Vi kan hjälpa dig med hela processen, från att packa ihop, till transport, uppackning och möblering.

Flytt & Städ Mästarna är stolta över att kunna kalla sig ”nöjda kunders flyttfirma”, då de allra flesta av våra kunder är återkommande eller har blivit rekommenderade att kontakta oss av en annan nöjd kund. Berätta för oss vad du behöver, så hittar vi en smart lösning anpassad efter dina önskemål.

Bohags- & privatflytt till konkurrenskraftiga priser

Vi tar hand om din flytt!
Är det dags att flytta? Vill du ha hjälp av en professionell flyttfirma i Stockholm? Låt oss på Flytt & Städ Mästarna ta hand om din flytt, vi utför stora och små bohagsflyttar varje dag. Det är vårt stolta yrke att säkert och effektivt flytta saker från ett ställe till ett annat till konkurrenskraftiga priser. Om det är en billig flytthjälp som du är i behov av har du därför kommit rätt.

Utför alla flyttuppdrag
Vi har stor och lång erfarenhet av alla typer av flyttuppdrag på marknaden. Stora och små lägenheter, villor och sommarhus, nedpackning/demontering, uppackning och möblering. Oavsett vad du behöver hjälp med kan vi tillhandahålla den bärhjälp just du vill ha. Du bestämmer också själv hur mycket du vill att vi ska assistera med i din flytt. Vill du ha hjälp med både packning och flytt? Har du egen bärhjälp på plats? Behöver du kartonger? Lugn – vi ordnar allt!

Hyggligt pris och lyhörda medarbetare
Om du vill ha en bohagsflytt av hög service till ett hyggligt pris kan du vara säker på att vi är rätt flyttbolag att kontakta. Med bra erfarenhet av branschen och lyhörda medarbetare ser vi till att ert hem och bohag lämnar den gamla adressen och anländer till den nya adressen på ett snabbt och tryggt sätt. Dina behov och önskemål står alltid i fokus för oss under hela flyttprocessen. Låt oss ta hand om er flytt – fyll i formuläret här till höger så hör vi av oss så fort vi kan.

Välkommen till Trollhättans trevligaste flyttfirma.

Skapad med kärlek av Webb Ninja