• Mån - Fre 07.30 - 18.00 Lör - Sönd 10.00 - 16.00

  • 072-302 02 72 info@flyttochstadmastarna.se

  • Följ oss

Byggstädning

Byggstädning

…SER TILL ATT HYRESGÄSTEN KAN FLYTTA IN

Vid ombyggnation eller efter avslutad nybyggnation behöver lokalen byggstädas.

Vid byggstädning sker både grov- och finstädning för att säkerställa sådan renhet att en hyresgäst skall kunna ställa in saker i skåp m.m utan behov av ytterligare städning.

I byggstädning ingår

• Rengöring av golv (dammsugning och våtmoppning)
• Fönsterputs
• Avtorkning av alla berörda ytor
• Du får alltid garanti på genomförd byggstädning

Vi tar fullt ansvar

Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv städning av er byggarbetsplats. Vi tar fullt ansvar och tar hand om hela processen gällande byggstädningen. Ni kan anlita oss på allt från små arbeten till större byggen.

Vi tilldelar er en egen projektledare som sköter allt från arbetsledning till besiktning och som kan svara och lösa era frågor på ett snabbt och smidigt sätt. På så sätt kan vi se till att era förväntningar motsvaras och att ni är nöjda med vårt arbete.

Kompetens och säkerhet

All vår personal har Id 06 och profilkläder som tydligt visar att de tillhör Flytt & Städ Mästarna.

För er och vår trygghet har vi ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa och vår Nöjd Kund-Garanti säkerställer att vi inte lämnar vårt uppdrag förrän du som kund har godkänt vår insats. Tillsammans med dig går vi igenom checklistan, punkt för punkt, och rättar till eventuella missar.

Fråga oss gärna om referenser till byggstädning. Vi har många nöjda kunder som gärna intygar vår kompetens.

Kontakta oss gällande byggstädning

Flytt & Städ Mästarna är ett Svanenmärkt, auktoriserat serviceföretag och vi innehar kollektivavtal. Vi erbjuder ett tryggt och säkert koncept med fasta priser med dig som kund i fokus. Dessutom är det enkelt att boka våra tjänster direkt här på hemsidan. Vi utför städning i hela Stockholm inklusive innerstaden, närförort och kranskommuner. Det spelar ingen roll om du har en liten eller stor firma, eller vilka tider som passar dig. Vi utför alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.

 

Skapad med kärlek av Webb Ninja