• Mån - Fre 07.30 - 18.00 Lör - Sönd 10.00 - 16.00

  • 072-302 02 72 info@flyttochstadmastarna.se

  • Följ oss

Fönsterputsning

Fönsterputsning – för att alla ser bättre ut genom rena fönster

Att putsa fönster är en konst – och att få till det kan kräva såväl akrobatiska färdigheter som stort tålamod. Flytt & Städ Mästarnas fönsterexperter erbjuder bästa möjliga fönsterputsning och gör jobbet lika snabbt som effektivt. Våra fönsterputsare kan hantverket och hittar finurliga lösningar för de flesta situationer. Anlita Flytt & Städ Mästarna för din fönsterputsning – vi är ledande inom hemstädning och städar på över 60 orter i hela landet.

Typer av putsningstjänster

Boka fönsterputs vid behov

För dig som känner att det vore skönt att kunna vara ute och njuta av vårsolen istället för att putsa fönster är detta den perfekta lösningen. Du bedömer själv när det är dags för fönsterputs, kontaktar oss och bokar en tid.

Abonnemangsputs

Om du vill slippa att tänka på det där med fönsterputs är ett abonnemang den bästa lösningen. Vi bedömer tillsammans med dig hur ofta fönstren behöver putsas och planerar tillfällen i samråd med dig, därefter kan du koppla av och låta oss sköta jobbet.

Kostnad för fönsterputs

Kolla vad det kostar med fönsterputsning hemma hos dig. Fyll i formuläret nedan och få direkt ett ungefärligt pris av kostnaden. Priset för din fönsterputsning bestäms i typ och antalet fönster.

Fönsterputs hos privatpersoner

Vi utför fönsterputs hemma hos privatpersoner. Vi putsar dina fönster i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. Tänk på att även invändiga glasytor så som spegelväggar, glashyllor och glasräcken kan må bra av en putsning emellanåt även om de inte smutsas lika hårt.

Fönsterputs hos företag

Flytt & Städ Mästarna fönsterputsare har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell, kontor och butiker. Tänk även på att invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas.

Vanliga frågor om fönsterputsning

Hur lång tid tar en fönsterputsning?

Tidsåtgången för en fönsterputsning beror naturligtvis på antalet fönster, deras läge och vilken typ av fönster det rör sig om. Om du enbart är i behov av en tidsuppskattning får du gärna kontakta oss på Flytt & Städ Mästarna så hjälper vi dig efter bästa förmåga.

Måste jag ha egen fönsterrengöring hemma?

Nej, Flytt & Städ Mästarna står för så väl materiel och medel för fönsterputs. Om det finns fönster som av en eller annan anledning är mycket svåråtkomliga uppskattar vi att få information om detta i förväg då specialutrustning i vissa fall kan behövas.

Vid putsning av fönster utomhus – Vad händer om det regnar?

Putsning av fönster utomhus när det regnar är sällan ett problem så länge det inte är mycket rikligt. Kyla och blåst är de två vanligaste problemen. Om vår personal bedömer att ett fullgott jobb inte kan utföras bokar vi självklart om fönsterputsningen till ett annat tillfälle.

Hur för jag för att få RUT-avdrag på fönsterputs?

Rut-avdrag för fönsterputs sker automatiskt. Vi rapporterar in till skatteverket, du får en faktura där RUT-avdraget redan är gjort. Om du vill ha ytterligare information kan du läsa mer här.

Fönsterputs med Rut-avdrag

Skapad med kärlek av Webb Ninja