• Mån - Fre 07.30 - 18.00 Lör - Sönd 10.00 - 16.00

  • 072-302 02 72 info@flyttochstadmastarna.se

  • Följ oss

Företagsflytt

Företagsflytt

Vi tar hand om din företagsflytt!

Att byta kontor ska påverka er verksamhet så lite som möjligt! Vi på Flytt & Städ Mästarna flyttfirma i Trollhättan vet hur man gör en företagsflytt säkert, prisvärt och snabbt. Med vår stora erfarenhet kan vi ta hand om hela flyttprocessen, oavsett om det gäller en intern kontorsflytt inom samma byggnad, eller om ni ska flytta företaget till helt nya lokaler.

Utifrån era önskemål och er situation kan vi hjälpa till med allt från nedpackning och demontering, till själva transporten. Vi kan också montera alla möbler på plats och packa upp, så att ni kan koncentrera er på att komma igång med verksamheten så snabbt som möjligt.

Vi finns här för era önskemål – nöjda kunder är vårt signum.

Företags- & kontorsflytt av hög service

Är det dags för ert företag att flytta? Då är det till oss på Flytt & Städ Mästarna ni ska vända er till. Med många år i flyttbranschen har vi en stor erfarenhet av både små och stora företags- och kontorsflyttar. När ni vänder er till oss kan ni därför få hjälp med allt, från planeringsstadiet fram tills det att flytten är genomförd och er verksamhet är igång på den nya adressen. Vad ni än behöver kan ni känna er trygga med att låta oss utföra er kontorsflytt i Stockholm.

Från nedpackning till montering
När ni anlitar oss bestämmer ni helt hur mycket ni vill få hjälp med i er företagsflytt, vi kan utföra allt från nedpackning och demontering till uppackning och montering. Har ni kanske nya möbler som ska packas upp och monteras på plats? Önskar ni bara hjälp att flytta internt på arbetsplatsen? Oavsett era behov och önskemål ser våra professionella medarbetare till att utföra flytten på ett säkert och effektivt sätt.

Hög service till konkurrenskraftiga priser
Vi har hjälpt många nöjda kunder att flytta till sin nya adress genom årens lopp, och som mångsidig flyttfirma är vi på Flytt & Städ Mästarna noga med att alltid ha hög service på alla tjänster som vi utför. Allt till konkurrenskraftiga priser. När ert företag vill flytta på ett snabbt och effektivt sätt kan ni därför känna er trygga med att låta oss ta hand om det hela.

Få den kontorsflytt ni behöver – fyll i formuläret här till höger redan idag.

Skapad med kärlek av Webb Ninja