• Mån - Fre 07.30 - 18.00 Lör - Sönd 10.00 - 16.00

  • 072-302 02 72 info@flyttochstadmastarna.se

  • Följ oss

Grovstädning

Grovstädning

Vi hjälper dig med grovstädning inför t.ex flyttning, försäljning eller förändrad livssituation. Tjänsten är unik för varje kund och kan innehålla annan fixarservice och mindre reparationer. Det viktiga är att du får det stöd du behöver för att hinna med annat.

Detta gör vi när vi grovstädar.

Eftersom varje uppdrag är helt unikt så kan vi inte följa ett standarsschema. Vi sätter upp en checklista tillsammans med dig och bockar av vartefter som du sedan godkänner. Du får alltid en checklista på alla utförda moment och efter godkännande av dig är detta underlag för fakturering. Varje uppdrag bedöms var för sig och efter överenskommelse. Vi åtar oss uppdrag från mindre lägenheter i stan till större fastigheter såsom ladugårdar och hallar. Klicka på tabbarna för varje moment.

Boka grovstädning

Här kan du enkelt boka din grovstädning genom att föreslå önskemål om tider så återkommer vi till dig med bekräftelse om och när vi kan ta uppdraget. Ange namn, adress och storlek på städningen (1 rum o kök , 2 rum o kök, övriga utrymmen osv). Beskriv så noga du kan omständigheter eller önskemål som är viktiga för städuppdraget. Vi kan också komma till dig och diskutera städuppdraget. Priser gäller för normalstorlek på boende. Offert och orderbekräftelse kommuniceras vid bokning.

Skapad med kärlek av Webb Ninja