• Mån - Fre 07.30 - 18.00 Lör - Sönd 10.00 - 16.00

  • 072-302 02 72 info@flyttochstadmastarna.se

  • Följ oss

Industristädning

Industristädning

Vår industristädning skiljer sig i allt väsentligt från vår kontorsstädning. Maskiner och arbetsytor i mekaniska industrier, verkstäder och lager ställer ofta mycket specifika krav – både på städpersonalen, utförandet och städutrustningen.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vår industristädning vänder sig till företag och verksamheter med produktionsyta och/eller lager i Trollhättan med omnejd. Bland de som använder tjänsten finns alltifrån tillverkande industrier till logistikföretag, laboratorier och verkstadsindustrier.

Hur fungerar industristädning?

Vi har under åren städat i många olika typer av produktionsmiljöer och industrilokaler. Vi vet därför att varje industri är unik, med branschspecifika krav, vilket kräver en noga planerad städlösning. Vår städning kan därför innehålla allt från periodisk rengöring, som dammsugning av väggar, tak, balkar och rör, till löpande städning av verkstadskontor, toaletter, arbetsplatser och pentryn. Med oss får du alltid tryggheten i fast månadskostnaden, samma städare och nöjd kund-garanti.

Hur bokar jag industristädning?

Först vill vi titta på lokalerna för att räkna på städuppdraget. Vi börjar därför alltid med ett personligt möte i era lokaler för att kartlägga vilka typer av utrymmen som ingår och vilka ytor som omfattas. Finns det till exempel garage, kök eller pentryn som ska hållas rent? Ska eventuella kontor och biytor ingå i städningen eller är det enbart grovstädning? Finns det ytor eller tillverkningsutrustning som är kraftigt nedsmutsat eller farligt spill som ska hanteras? Finns det branschstandarder som vi måste följa? Så snart vi är klara med kartläggningen tar vi fram en offert och kan börja städa på mycket kort varsel.

Vill du veta mer om vårt industristäd?  Kontakta oss. Vi har bred erfarenhet från en mängd olika branscher och kan därför ta fram en städlösning som fungerar för just din verksamhet. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss för ett första möte i era lokaler.

Skapad med kärlek av Webb Ninja