• Mån - Fre 07.30 - 18.00 Lör - Sönd 10.00 - 16.00

  • 072-302 02 72 info@flyttochstadmastarna.se

  • Följ oss

Om Oss

Flytt & Städ Mästarna

Många som valt att anlita oss inför sitt omgivningsbyte har en tendens att komma tillbaka till oss igen, Vi har dessutom många kunder som mer än gärna hänvisar någon bekant till oss på företaget. Detta är vi otroligt stolta och tacksamma över.
  • Alla våra uppdrag skall utföras enligt kundens önskemål och på utlovad tid.
  • Våra insatser skall styras av lagar, förordningar, kundkrav och affärsmässiga krav.
  • Vi skall endast använda godkänd utrustning enligt fastställda myndighetskrav.
  • Vi skall ständigt utveckla, utvärdera och förbättra vår verksamhet och policy.
  • Vi skall endast tillhandahålla kvalificerad personal.

Historik

Flytt och Städ Mästarna har bedrivit flyttverksamhet sedan början av 2018 och var ursprungligen en lokal flyttfirma i Trollhättan. Så småningom utökades verksamheten till hela Sverige, framförallt till Trollhättan. I takt med att ryktet om den lilla men kompetenta flyttfirman spred sig började även företag och privatpersoner från Trollhättan och övriga Sverige att anlita Flytt och Städ Mästarna.

Vi har idag vårt huvudkontor i Trollhättan och terminaler i Göteborg och Stockholm. Vi har dessutom ett nätverk av noga utvalda lokala transportörer både i Sverige och utomlands som hjälper oss att bistå våra kunder med trygga och professionella flyttransporter. Vi kör från våra terminaler till hela Sverige, främst till södra Sverige, Göteborg och Malmö.

Affärsidé

Flytt och Städ Mästarna är en flyttfirma och städfirma som skall erbjuda kvalitativa helhetslösningar inom flytt och städ för såväl företag som privatpersoner.

Våra privatkunder skall kunna välja om de vill ha totalservice såsom packning, specialemballering, flyttstädning och magasinering eller endast transport. Vår flyttpersonal skall särpräglas av att vi alltid har en professionell attityd, korrekt utrustning samt bär Flytt och Städ Mästarna arbetskläder.

Flytt och Städ Mästarna nyckelord skall vara trygghet, tillgänglighet och flexibilitet.

städning
icon

24/7 alltid öppet

Vi har dygnet runt, året om. På det här viset kan vi erbjuda våra kunder flytt och städning dygnet runt utan problem.
icon

PRIS VÄRD FLYTT & STÄD

En flytt kan vara såväl tids- som energikrävande. Flytt och Städ Mästarna hjälper därför gärna till med det du behöver hjälp med.
icon

INGA DOLDA AVGIFTER

Inga dolda avgifter av något slag förekommer eller bindningstider; Frågor? Ring till oss på 000000000
icon

NÖJD KUND-GARANTI

Om du är inte nöjd med vårt arbete kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med.

Flytt & Städ Mästarna

Flytt & Städ Mästarna erbjuder allt inom flytt Trollhättan och inrikes Sverige. Vi erbjuder en säker flytt till bra priser. Flytt & Städ Mästarna har varit verksam sedan år 2018.

Vi är mycket stolta över att en stor andel av våra flyttuppdrag sker genom rekommendationer, referenser och återkommande kunder.

Lite mer om oss

Vi utför kontorsflytt och privatflytt varje dag, även helger. Med över tjugo lärorika år av olika flyttar och med sex lastbilar av olika modeller anpassade för flytthjälp vågar vi påstå att vi löser det mesta som har med flytt och transport att göra.

Upp till bevis, vad kan vi göra för att hjälpa er? Oavsett om det gäller en transport av t.ex. en soffa, flytt av ett större bohag eller kontorsflytt. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert för flytthjälp i hela Sverige idag!

Flytt tjänster & Städtjänster

Vi tror på ärlighet och god kundservice i vårt ständiga arbete ute på fältet.

090 000 00 eller Kontakta Oss

Skapad med kärlek av Webb Ninja