• Mån - Fre 07.30 - 18.00 Lör - Sönd 10.00 - 16.00

  • 072-302 02 72 info@flyttochstadmastarna.se

  • Följ oss

Så här jobbar vi

Våra värderingar

Syftet med värderingar är att få alla medarbetare att känna sig delaktiga, att se på sin roll med nya ögon, att våga tänka nytt och ta ansvar. Värderingarna ger oss också motivation och inriktning. Våra värderingar genomsyrar hela företaget, hur våra beslut tas och hur vi möter våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Med våra värderingar Styrka, Glädje och Kompetens och våra ledord ”Ren Känsla” kommer vi att fortsätta växa och utvecklas, få ännu fler nöjda kunder och attrahera nya stolta medarbetare.

Styrka

Företagets medarbetare är vår styrka och vi växer med hjälp av den styrka som finns inom varje medarbetare.

Glädje

Glädje är att hjälpa våra kunder till en enklare vardag.

Kompetens

Att ha rätt kompetens är avgörande för att lyckas med uppgiften att leverera en professionell tjänst och behålla nöjda kunder och medarbetare.

Säkerhetsarbete hos oss

Tystnadsplikt och sekretess

Alla medarbetare på flyttochstadmastarna.se har undertecknat ett tystnads- och sekretess avtal i samband med anställning vilket innebär att de inte får lämna ut någon information om våra kunder.

ID-kort/Arbetskläder

Alla våra städare har ett ID-kort för att de ska kunna legitimera sig för dig som kund. De bär även arbetskläder med vår logotyp. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg och därför har alla medarbetare fått lämna ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister innan anställning påbörjas.

Kompetens

Våra medarbetare erhåller en internutbildning inom aktuell tjänst för att säkerställa att tjänsten utförs i enlighet med våra riktlinjer i samband med att de börjar på företaget. Utbildningen består både av teori och praktik. Därefter sker regelbundna repetitioner. Se även Miljö, Kvalitets- och Arbetsmiljöpolicy.

Brandskydd

Information om vad som gäller vid brand presenteras med regelbundenhet. Detta är viktigt då våra medarbetare befinner sig i olika miljöer hela tiden.

Skapad med kärlek av Webb Ninja