• Mån - Fre 07.30 - 18.00 Lör - Sönd 10.00 - 16.00

  • 072-302 02 72 info@flyttochstadmastarna.se

  • Följ oss

Veckostädning

Veckostädning

Vi hjälper dig med din veckostädning

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig. I dagens samhälle är det svårt att få tid till att hålla hemmet i gott skick. Städföretaget Flytt & Städ Mästarna ser till att din veckostädning blir av, precis som du själv vill ha den.

– De flesta av våra kunder är folk i karriären eller barnfamiljer som helt
enkelt inte hinner städa själva. Vi är stolta över att kunna göra livet lite enklare och smidigare för folk.

Genom skatteavdraget är det idag förmånligt att anlita ett seriöst städföretag för veckostädning och att välja Flytt & Städ Mästarna ger en trygg service av kompetent personal.

Enkelt samarbete

Flytt & Städ Mästarna är enkla att ha att göra med. Tjänsterna är tydliga och enkla att förstå, köpa och uppskatta. Kunden kan välja mellan olika nivåer på sin hemstädning. Det går att välja såväl veckostädning som månadsstädning.

Flytt & Städ Mästarna kommer på besök

Så här går det till: Efter överenskommelse kommer någon av medarbetarna till ditt hem. Före första besöket skickas en presentation av den personen som kommer att hjälpa dig till en enklare vardag. Målsättningen är givetvis att det alltid är samma medarbetare som regelbundet utför din tjänst. Tillsammans går ni igenom hela hemmet och vad för slags veckostädning som ska göras.

Mertjänster

För dig som redan använder Flytt & Städ Mästarnas bastjänster finns det även möjlighet att underlätta andra saker utöver den vanliga veckostädningen. Flytt & Städ Mästarna kan erbjuda tvätt, strykning och skovård, i den omfattning du själv vill. Behöver du fönsterputsning, storstädning, hjälp med att handla mat eller laga mat? Vi ordnar även detta och kan bistå med kock och serveringsservice vid behov.

Hör av dig till Flytt & Städ Mästarna så berättar vi mer om våra tjänster.

Skapad med kärlek av Webb Ninja