• Mån - Fre 07.30 - 18.00 Lör - Sönd 10.00 - 16.00

  • 072-302 02 72 info@flyttochstadmastarna.se

  • Följ oss

Visningsstädning

Visningsstädning

Vill du sälja din bostad snabbare och lättare? I så fall är det en bra idé att beställa en visningsstädning.

Du får ett snyggt, rent och välstädat hem med fokus på de platser som spekulanterna tittar på mest. På så vis ökar du chanserna till en lyckad bostadsaffär.

Visningsstädning i Trollhättan

Rent inför visningen ökar dina chanser till en lyckad affär

Har du tänkt på att din bostadsförsäljning kan vara ditt livs största affär? När spekulanterna står för dörren gäller det att visa upp en bostad som ser inbjudande ut. Du har mycket att tänka på när det gäller hur du vill att bostaden ska se ut, fotograferingen och visningen.

För att du ska öka dina chanser har vi på flyttochstadmastarna.se tagit fram en skräddarsydd städtjänst som ökar dina chanser till en lyckad affär. När ditt hem är rent och fräscht är det mer attraktivt och kan få fler spekulanter att ge sig in i budgivningen, vilket ökar dina chanser till att du får det pris du är ute efter.

Vår visningsstädning gör att mäklaren kan visa upp ditt hem från dess bästa sida när spekulanterna kliver in över tröskeln.

Inför din visningsstädning!

Passa på att boka din visningsstädning nu eller slå oss en signal på 09000000 om du har frågor.

  • Över 25 års erfarenhet – vi har lång vana av att städa bostäder inför försäljningar och hjälper dig gärna med dina funderingar.
  • Tips! – Boka även fönsterputsning så blir din bostad rymligare och ljusare, vilket gör att det blir lättare att sälja din bostad till priset du vill ha.

Skapad med kärlek av Webb Ninja